Browse By

Modele de ziare

Volkswagen a lansat o editie speciala a modelului up. Versia este inspirata de… blugi si se numeste jeans, anunta World car fans. Modelul Vine la Exterior cu dungi albastre PE caroserie, Oglinzi cromate si jante de 16 inchi, in timp ce in intérieur regasim buzunarele usilor similare cu cele ale unor jeansi. Sub mise vor fi disponibile aceleasi motoare ca en version standard…. Volkswagen a anuntat preturile din Romania pentru Noul T-Cross, cel mai ieftin SUV al constructorului allemand. Noul T-Cross poate fi comandat in Romania cu un pret de pornire de 16,370 de euro cu TVA inclus, conforme unui Comunicat de Presa. Momentan sunt disponibile doua motorizari PE benzina, ambele cu motoarele de 1 litru TSI. In versiane de 95 CP cu transmisie manuala, pretul este de 16,370 de euro.

In schimb, in versiage Life cu 115 CP, CEA cu transmisie manuala are un pret de pornire de 17,004 de euro, iar in CEA cu transmisie automates de 18,324 de euro. Cel mai scump T-Cross are un pret de 20,005 de euro, in versiage style. T-Cross este un modèle destination en mod spécial Tinerilor. Se Pune accent PE elementele de design, Dar Si PE dotarile tehnologice ce vor fi la un Nivel Superior. Lungimea lui T-Cross este de 4,107 mm, Cu 123 de mm mai Poutine fata de T-roc. Modelul beneficiaza si de jante de 18 pouces si de un… Iniţial, Tesla a promis o versiune de bază a Model 3 la un preţ de 35,000 de dolari, Dar, PANA în prezent, a produs doar versiuni ce aveau costuri ridicate, Care porneau de la 49,000 de dolari. Tesla a: un an en peline de turbulenţe, Cu scăderi la bourses ă şi pierderi de aproape 710 milioane de dolari, în primul trimestru. Compania a cheltuit mult pentru producţia Model 3 de bază şi a realizat doar 9,800 de unităţi, în primele trei Luni ALE anului, comparée cu un obiectiv iniţial de 5,000 de véhicule PE săptămână. Grupul auto allemand Volkswagen pregateste un rival pentru masinile ieftine realizate de Dacia, companie Care apartine francezilor de la Renault. VW a dezvaluit deja un Prototip al Primului sau autovehicul cu pret MIC, PE 18 Decembrie, la un eveniment Intern, informeaza publicatia défis.

Modelul urmeaza sa fie comercializat incepand cu anul 2016, Sub o Marca specifica. Chrétienne… Constructorul de automobile de Lux Audi, divizie a grupului German Volkswagen, a anuntat vineri ca va rechema la service aproximativ 70,000 de automobile vandute la nivel mondial pentru o problema legata de sistemul de Asistenta la franare. Modelele couverts de aceasta actiune sunt a4, a5, A6, a7, Q5 Si Q7 construite in perioada Martie-Decembrie 2012 si dotate cu motoare diesel de trei litri… Volkswagen a prezentat Marţi Seara cel de-Al treilea SUV DIN Gama constructorului allemand. Modelul denumit T-Roc este Pozitionat Sub Tiguan avand 4,234 mm lungime (252 mm mai mic decat Tiguan), 1,819 mm Latimer si are o inaltime de 1,573 de mm. Ampatamentul masoara 2,603 mm, potrivit Automarket. Volumul portabajului va fi de 445 de Litri, iar VW promite ca 5 pasageri vor avea spatiu… Producătorul de automobile electrice Tesla a lansat, pe site-ul compagei, o Nouă versiune a Model 3, cu un Termen de livrare între şase şi Zece săptămâni, potrivit agenţiei de Roumanie Reuters. Bateria medie a noii versiuni permite o autonomie de 260 de Mile, respectiv de 418 de kilomètre tri, suficient pentru a parcurge distanţa Bucureşti-Braşov, dus-întors.